Κωνσταντίνος Τσίπρας

Κωνσταντίνος Τσίπρας

Head of e-Commerce & Digital Marketing, Leroy Merlin

Ο Κωνσταντίνος Τσίπρας είναι στέλεχος του eCommerce & Digital Marketing με περισσότερα από 14 χρόνια εμπειρίας στo κλάδο του Retail (B2B-B2C), στο κλάδο Λιανεμπορίου Τροφίμων-FMCG και στον κλάδο του online food delivery. Μέχρι στιγμής, έχει αναλάβει regional ρόλους σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται και στο εξωτερικό (Κύπρος, Πολωνία, Γερμανία).

Σε προηγούμενους ρόλους, ήταν επικεφαλής των τμημάτων eCommerce & Digital Marketing στις εταιρίες Φίλιππος Νάκας, Γρηγόρης Μικρογεύματα και The Mart Cash & Carry του ομίλου Σκλαβενίτη, ενώ από το 2021 κατέχει τη θέση του Head of eCommerce & Digital Marketing στη Leroy Merlin για την Ελλάδα & την Κύπρο.

Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, διαθέτει πιστοποιήσεις Google Adwords & Analytics και είναι μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ. Παράλληλα με την εργασιακή του εμπειρία είναι ενεργός στο eCommerce Community έχοντας εκλεγεί ως αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του GR.EC.A (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου) και συμμετέχει ως ομιλητής σε Συνέδρια σχετικά με το eCommerce & Digital Marketing.