Μάριος Σίδερης

Μάριος Σίδερης

Marketing Director, ZAKCRET Sports Group

Ο Μάριος Σίδερης εργάζεται τα τελευταία 2,5 χρόνια ως Marketing Director στην ZACKRET Sports Group. Εκεί ηγείται την ομάδα του Marketing έχοντας στην υπευθυνότητα την άρτια υλοποίηση όλων Digital & Retail Marketing ενεργειών, του Brand, ενώ παράλληλα έχει την υπευθυνότητα των ομάδων του Creative και του Web Developing, και αναφέρεται στον Εμπορικό Διευθυντή του οργανισμού.

Διαθέτει πτυχίο στην Λογιστική, έχοντας Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) και έχοντας ολοκληρώσει το Chartered Institute of Marketing (CIM).

Η εργασιακή του εμπειρία στις Πωλήσεις και το Marketing τον έχoυν διδάξει να αναγνωρίζει τις ευκαιρίες και να αντιμετωπίζει με επιτυχία τις προκλήσεις. Διακρίνεται από ευελιξία, δίνει έμφαση στον πελάτη, είναι ομαδικός παίχτης και πάντοτε ανοιχτός σε νέες ιδέες και εποικοδομητικές συζητήσεις.

Ως marketer πιστεύει ότι αν μια ομάδα έχει πάθος για τους πελάτες, για τα αποτελέσματα και την προσωπική και συλλογική ανάπτυξη, τότε μπορεί να μετατρέψει τις προκλήσεις σε ευκαιρίες και να πετύχει.

Στην ZACKRET Sports Group έχει συμβάλει στη δημιουργία ενός οικοσυστήματος υπηρεσιών με σκοπό την ενίσχυση του brand έχοντας σταθερό το budget και τους εμπορικούς στόχους, ενισχύοντας το ανταγωνιστικό προβάδισμα. Συγκεκριμένα, έχει δημιουργηθεί ένα πλήθος συνεργιών με διάφορους παρόχους, όπως η Klarna, η Simpler, η BOX Now, οι τράπεζες και η Veinoglou logistics, προκειμένου να δώσουν ακόμα περισσότερους λόγους στους καταναλωτές να τους επιλέγουν ξανά και ξανά μέσω ενός ολοκληρωμένου και πρότυπου CRM προγράμματος.