Μαρίνα Βασιλαρά

Μαρίνα Βασιλαρά

Global Communications & eBusiness Director, Apivita

Η Μαρίνα Βασιλάρα εργάζεται ως Director of Global Digital Communication and E-Commerce στην APIVITA, μια καινοτόμο εταιρεία φυσικών καλλυντικών.

Η APIVITA είναι μέλος του Ομίλου PUIG από το 2017, ενώ διαθέτει παγκόσμια διανομή και παρουσία σε 55 χώρες.

Η ίδια είναι υπεύθυνη για την παγκόσμια ψηφιακή στρατηγική, την επικοινωνία και τις online πωλήσεις της APIVITA, συμπεριλαμβανομένων των 9 e-shops (DTC), για τα οποία η ομάδα της βραβεύτηκε στα e-volution Awards 2022 και την κατηγορία "International e-Commerce" .

Το 2022 επανεξελέγη για άλλα δύο χρόνια Γενική Γραμματέας του Greek Ecommerce Association, ενώ συνεχίζει μέλος της E-commerce Europe.

Η Μαρίνα διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια συνολικής εμπειρίας στο eCommerce και το Digital Marketing, σε διάφορες εταιρείες. Ανάμεσα στα επιτεύγματά της ξεχωρίζουν η ανάπτυξη και εκτέλεση στρατηγικής ηλεκτρονικού εμπορίου, διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου, ψηφιακής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, 360 ψηφιακές καμπάνιες για νέα προϊόντα και λανσαρίσματα σε νέες αγορές, όπως επίσης και τη δημιουργία πολλών μεγάλης κλίμακας ψηφιακών έργων και πλατφορμών από το μηδέν. Συχνά συμμετέχει ως ομιλήτρια σε workshops και συνέδρια με θέμα το eCommerce και την Ψηφιακή Επικοινωνία.