Πάνος Πατρωνίδης

Πάνος Πατρωνίδης

Chief Commercial Officer, Altex

Ο Πάνος Πατρωνίδης είναι υψηλόβαθμο στέλεχος με πλούσιο ιστορικό και εμπειρία στον τομέα της μόδας και ομορφιάς, διαμορφώνοντας στρατηγικές ανάπτυξης, με έμφαση στη λιανική, τη χονδρική και το e-Commerce.

Έχοντας άριστη γνώση της διαπολιτισμικής επικοινωνίας, διαπραγματεύεται διεθνείς συμφωνίες και υλοποιεί πρωτοποριακές Omnichannel λύσεις που ενισχύουν την σύγκλιση του on & offline. Αυτό το στόχο ακολουθεί και ως μέλος του Δ.Σ του GRECA, ενώ από το 2015, ως Chief Commercial Officer (CCO) και μέλος του Δ.Σ. της ALTEX S.A. (Funky Buddha), είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή της εμπορικής πολιτικής και στρατηγικής, δημιουργώντας ένα δίκτυο με περισσότερα από 65 καταστήματα Funky Buddha στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και με ιδιαίτερη έμφαση στο ηλεκτρονικό κανάλι διανομής της εταιρείας το www.funky-buddha.com. Παράλληλα, ενίσχυσε τη χονδρική, ενώ δρομολόγησε και συνεργασίες με διεθνή Market Places δίνοντας έμφαση στο Cross Border Commerce.

Απόφοιτος του ΕΚΠΑ και με μεταπτυχιακές σπουδές στο Herriot Watt του Εδιμβούργου, έχει βραβευτεί το 2018 ως Best Manager of the Year, ενώ έχει τιμηθεί με το βραβείο για το Best International Development το 2017 και το 2019 από την MAPIC στις Κάννες. Το 2024 τιμήθηκε στα Greek Franchise Awards με το βραβείο του Great Achievement Manager of the Year.