Στέλιος Δωρής

Στέλιος Δωρής

Head of E-Commerce Analytics, attica

Ο Στέλιος Δωρής ανήκει στην ομάδα του attica από το Μάρτιο του 2022 στη θέση του Head of E-Commerce Analytics.

Διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στο ecommerce & digital marketing έχοντας εργαστεί σε μεγάλες εταιρίες του retail, όπως το Πλαίσιο και το Praktiker, κάνοντας ένα σύντομο πέρασμα και από το χώρο της online διαφήμισης.

Στο attica μαζί με την ομάδα του διαχειρίζεται όλο το κομμάτι της digital προβολής των πολυκαταστημάτων και του atticadps.gr, θέλοντας να μεταφέρουν στον online κόσμο, το high-end shopping του attica.

Στο κομμάτι της εκπαίδευσης έχει μεταπτυχιακό MBA με κατεύθυνση στο κομμάτι του e-business από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και το πρώτο του πτυχίο ήταν στην Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Η λιανική έχει έντονους ρυθμούς και αυτό τον έχει βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια να εργάζεται cross functional, είτε ανεξάρτητα, είτε ως μέλος πολλαπλών ομάδων.

Η ομάδα του θέλει να είναι προσανατολισμένη στην επίτευξη των στόχων, να αντιλαμβάνεται τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που προκύπτουν, με σκοπό να το εκμεταλλεύονται για να αναπτύσσουν νέες δεξιότητες. Στους ανθρώπους του αρέσει να παρατηρεί τα soft skills, καθώς θεωρεί ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι αυτά που θα κάνουν τη διαφορά!

Λατρεύει το τένις και τα ταξίδια, πρόσφατα όμως μπήκε στο club των νέων γονιών, οπότε για λίγο θα αρκεστεί να τα απολαμβάνει από το youtube. :)